tyrasmatte

Alla inlägg under januari 2009

Av christine - 18 januari 2009 15:10

Ett beställningskort till. Det è ju såååkul. :=)))) Här har jag använt stämpelbodens härliga stämpel och med en text som är kanon kul. Lite 3:d lack på ögonen och glitter lite här å där. Sen har jag använt mitt nya fancy pants alfabet.Jag Är så lycklig över min CB och alfabeten och alla sakerna .

Flera kort kommer......

Av christine - 17 januari 2009 14:32

Här kommer lite beställningskort. Sko kortet gjorde jag efter en mall i en Amerikansk scraptidning. Kommer inte ihåg vad den hette.Jag lånade den av min vännina som var i Usa i höstas. Sen har det blivit ett kort till min gudson " jonte" Han fick ett par vingar på ryggen, Mest för att han är allt annat en en ängel. Sen är han galet tokig i filmen bilar. Jag älskar verkligen att få beställningar. Ibland får jag prestations ångest eller det får jag jämt(gäller inte bara kortmakeriet)Jag vill att det ska bli så himla bra och är sällan nöjd med det jag gör. Varför i h-vete ska man va sån? Tack och lov är dom som gör beställningarna nöjda och det är ju himla tur. Ett av korten som skulle till en av 50 åringarna Ska få pengar, men inte på själva festen . Pga att det var 70 pers inbjudna och det kändes väl inte ok att det skulle ligga 2300:- i ett kuvert på ett presentbord. Man vill ju lita på alla, men man vet ju inte. Det fick bli ett kuvert med  summan hon ska få men i monopol pengar istället  på insidan kortet.Staketet på framsidan hade jag ingen stämpel till så det har jag ritat på frihand. Så, så fick det bli. Behöver ni inspiration till era kort så gå gärna in på http://mlilja.net/  Milo är så duktig på "berättande kort" Jag fick lite tips till mina kort där. Tack Milo för att du är en sån inspirerande källa.Dottern ska på party ikväll, så vi ska iväg och köpa present. Det blir nog badskum eller nåt liknande . Såna saker är så mysiga att få. Doftiga saker gillar jag.Kram på er.

Av christine - 14 januari 2009 08:22

Den första Scrapkryssningen i Sverige (och Tyskland)! Ett tillfälle du bara inte kan missa!

 Nu  NU har du chansen att vinna biljetter till kryssningen.( Värde 1.795:-)Gå in på Arkivets hemsida och läs mer.http://arkivet.blogg.se/

Av christine - 13 januari 2009 22:39




 Måste bara sprida att pappersvinden har en blogcandy som heter duga . jättefina saker. Lämna en kommentar och var med om chansen att få vinna paketet.PÅ Måndag Den 19:e dras en vinnare.Lycka till.

http://pappersvinden.blogspot.com/2009/01/skickat-fr-en-sony-ericsson.html

Av christine - 13 januari 2009 19:06

Månadens skiss tävling påhttp://scrappers-blogg.blogspot.com/search/label/T%C3%A4vling blev jag sugen att vara med på.Bidraget skulle gå helt i bruna nyanser. Liten utmaning kände jag. Så här blev mitt bidrag.Priset är fina dekosar från scrappers. 

Av christine - 11 januari 2009 21:29

Har gjort några trä hjärtan. Ett för ytterdörren och ett för tvättstugan.Åhh, vad jag tycker det är tråkigt med regn och blåst. det blir inte så långa promenader med tyra. tyvärr.I Lördags kväll blev det en promenad i allafall  Jag är med i vuxenvandring. Vi är ute och vandrar i centrala kungälv på helgerna. Pratar med ungdomarna och tröstar eller plåstrar om nån om det behövs. Ungdomarna tycker faktiskt att det känns bra när vi finns där, Sen vet dom att vi har fickorna fulla av kola oxå.. yammi.Nu skall jag ta mig en kopp te sen gå ut med tyra och hoppa i säng. Ha det.

Av christine - 9 januari 2009 15:58

Nytt år , Nya löften.Nä jag har faktiskt slutat med löften. Kan inte hålla dom.En eloge till dom som kan..Nu har vardagen kommit tillbaka. skolan har börjat och mannen har börjat jobba efter att ha varit ledig hela julen.Man har ju vänt på dygnet ganska rejält, så det känns att gå upp kl 7 igen. Denna veckan gick ju trots allt fort. Vi var och åkte skridskor på våran sjö "Ingetorp". Hur mysigt som helst. Den var rejält tjock, men det är lite pirrigt ändå. På vissa ställen var isen så klar att man såg rätt ner till botten. Tyra var som bambi hon försökte springa efter en boll vi hade med oss. det gick ju bra, värre var det när hon skulle stanna.... ooouuuuiiiii..... minen när hon gled förbi bollen var obetalbar:=)))Fika hör ju till likaså stekt ägg på macka och hembakade bullar med varm choklad...MuMs. Lite pyssel har det oxå blivit.Kramar på er och må så gott.

Presentation


Mitt namn är Christine.
Jag bloggar och skapar under namnet "Tyrasmatte". Jag bor i Kungälv, . I huset finns Herr K, sonen T,dottern L Och Den 9 år gamla tiken Tyra.



Sök i bloggen

translate my blogg

Fråga mig

20 besvarade frågor

gästbok...... lämna gärna en hälsning

Räknare

Totalt antal besökare: Besökare denna månad: Besökare denna vecka: Besökare under dagen: Besökare online:

Senaste inläggen

kategorier

webshoppar

blogg candy

Länkar

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Besöksstatistik

besökare


Ovido - Quiz & Flashcards